Op woensdag 11 juli is het dorpsplein in Tielen het decor voor de elfde editie van Kasterlee Feest!

Vanaf 19 uur is iedereen welkom op het familiefeest met muziek, kinderanimatie, drank- en eetkraampjes, een woordje van de burgemeester en een groots vuurwerk ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.
 
Kasterlee Feest start om 19 uur. Om 20 uur is er het eerste optreden van Zwart op Wit. De zes-koppige bezetting brengt verrassende Nederlands- en anderstalige covers.
 
Om 20 uur treedt Kempen Zingt mee op in Tielen. Kempen Zingt mee bestaat uit een zangeres, twee steengoede muzikanten en een set van plezante volkse liedjes uit de Kempen.
 
De twee groepen brengen ook liedjes om mee te zingen. De teksten hoef je niet uit het hoofd te kennen, die krijg je erbij in een gratis boekje. Op en top Kempense … sfeer verzekerd!
 
Omstreeks 21.45 uur zal burgemeester en Vlaams volksvertegenwoordiger Ward Kennes enkele beschouwingen maken bij de viering van de Vlaamse feestdag in 2012.
 
Kinderen kunnen zich tijdens het muziekoptreden uitleven in de speelzone met springkastelen en kindergrime. Om 23 uur wordt het feest afgesloten met een spetterend vuurwerk.
 
Kasterlee Feest! wordt georganiseerd door het gemeentebestuur Kasterlee in samenwerking met Gekko Tejater Lichtaart en het Murgesti comité.